COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un avocat a estimat șansele lui Efremov de a scăpa de pedeapsă datorită stării de sănătate

Un avocat a estimat șansele lui Efremov de a scăpa de pedeapsă datorită stării de sănătate

Starea de sănătate a actorului Mihail Efremov ar putea influența sentința, a declarat pentru ziarul Vecerneaia Moskva avocatul Alexndr Pociuev.

Efremov s-a simțit rău în drum spre Judecătoria Presnenskii. Acesta a fost practic adus pe brațe în clădire, iar peste 5 minute a sosit ambulanța. Executorii judicătorești l-au scos pe artist cu o targă. Potrivit avocatului actorului Elman Pașaev, medicii cred că artistul a făcu preinfarct sau preatac cerebral. Ședința de judecată a fost amînată pentru miercuri, 12 august.

„Starea de sănătate este un argument de care se ține cont la stabilirea pedepsei. <…> Există o listă de boli grave care exclud posibilitatea aflării în detenție”, a explicat Pociuev.


Totodată boala nu garantează evitarea totală a pedepsei – executarea acesteia poate fi amînată pînă la însănătoșirea totală. Probabil, examinarea cauzei va dura ceva, deoarece artistul nu poate participa la ședințele de judecată, a adăugat juristul.

„Nu aș spune că această este o modalitate de apărare, deoarece starea lui Efremov reprezintă consecințele unui stres emoțional și psihologic, apărut în urma persecuției”, consideră el.

Potrivit ria.ru, Pociuev a rezumat că înainte de a face concluziile referitor la consecințele înrăutățirii stării de sănătate a artistului este necesar să se aștepte diagnosticul.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load