TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un avion, filmat cum aruncă combustibil deasupra mai multor şcoli

Un avion, filmat cum aruncă combustibil deasupra mai multor şcoli

Un avion de pasageri a aruncat combustibil peste mai multe școli în timpul unei aterizări de urgență pe Aeroportul Internațional Los Angeles.


Cel puțin 60 de persoane, multe dintre ele copii, au fost tratate după ce au suferit iritații ale pielii și probleme respiratorii..


Au fost afectaţi copii şi adulţi din şase şcoli.


Deşi afecţiunile suferite au fost minore, reacţiile oficialilor au fost virulente.


"Sînt foarte supărată. Este o școală elementară, aceștia sînt copii mici", a declarat Elizabeth Alcantar, primarul orașului Cudahy, în care se afla una dintre şcoli.


Autorităţile au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanţele acestui incident.


"Există proceduri speciale de aruncare de combustibil pentru aeronave. Acestea impun că poate fi eliberat deasupra unor zone nepopulate, de obicei la altitudini mai mari, astfel încît combustibilul să se disperseze înainte de a ajunge la sol.", a declarat Allen Kenitzer, purtător de cuvînt al Administrației Federației pentru Aviație.


Potrivit regulilor de transport aerian, combustibilul poate fi aruncat în timpul unei aterizări de urgență, dar numai în zonele aprobate și de la înălţime mare.


Zborul Delta Airlines a revenit la aeroport din cauza unei probleme cu motorul.Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load