COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un avion cu 234 de oameni la bord a aterizat forțat într-un lan

Un avion cu 234 de oameni la bord a aterizat forțat într-un lan

Un avion de pasageri care decolase de la Moscova a aterizat de urgență într-un lan de porumb, joi dimineață.

Pasageri dezorientați, într-un lan de porumb, abia coborîți dintr-un avion care s-a aflat la cîțiva pași de o mare tragedie: acestea sînt imaginile care circulă pe rețelele sociale din Rusia.

Compania aeriană Ural Airlines a anunțat că o aeronavă de pasageri Airbus A321 a efectuat o aterizate de urgență într-un lan de porumb după ce un stol de păsări i-a lovit ambele motoare.


”Am avut o aterizare de urgență în Zhukovski. Păsările au intrat în ambele motoare. Motoarele s-au oprit, iar echipajul a efectuat aterizarea la un kilometru distanță de pistă”, a declarat directorul general al Ural Airlines, Serghei Skuratovбo, citat de Tass.

Unele informații sînt contradictorii. Un incendiu a fost anunțat, iar imaginile arată și spuma folosită pentru stingerea acestuia, dar oficialii companiei spun că nu au existat flăcări.

Tass mai spune că un motor s-ar fi desprins în timpul aterizării forțate, pe burtă, a aeronavei.

Zborul U6178 decolase de la Moscova și ar fi trebuit să ajungă la Simferopol, în Crimeea. Deocamdată nu au fost anunțate victime, dar mai multe ambulanțe și două elicoptere au fost trimise, iar unii pasageri sînt tratați la fața locului.

Avionul avea 234 de oameni la bord, inclusiv șapte membri ai echipajului.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load