COVID-19 în MOLDOVA

Un avion a luat foc pe un aeroport din Irlanda

Un avion a luat foc pe un aeroport din Irlanda

Zeci de zboruri de pe aeroportul Shannon din Irlanda au fost suspendate după ce un avion de pasageri folosit de militarii americani a luat foc.

„Serviciile de urgenţă ale aeroportului sînt în prezent la faţa locului şi au stins mai devreme incendiul izbucnit în partea exterioară a trenului de aterizare”, a declarat purtătorul de cuvînt al Shannon Group într-un comunicat, citat de AFP.

Trena de aterizare a aeronavei Boeing 767-300, aparţine Omni Air International, o companie americană specializată în zboruri militare şi guvernamentale, a luat foc în cursul dimineții de joi. Incendiul a izbucnit în momentul în care aeronava se pregătea de decolare. „Toţi pasagerii şi echipajul au debarcat în siguranţă şi se află în prezent în terminalul”, a anunțat reprezentantul aeroportului.


Pe pagina de Twitter a companiei Omni Air se arată că „Primele rapoarte indică faptul că nu sînt răni grave în rîndul pasagerilor sau echipajului”. Aeroportul Shannon este extrem de controversat în Irlanda întrucît facilitează circulaţia trupelor americane, oferind sprijin logistic operaţiunilor din străinătate.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load