COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un american riscă 5 ani de închisoare pentru furtul de hîrtie igienică

Un american riscă 5 ani de închisoare pentru furtul de hîrtie igienică

Angel Hernandezcinto, un bărbat de 31 de ani dinOrlando, Florida, a fost arestat sub acuzația că ar fi sustras 66 de role de hîrtie igienică de la un hotel, acum riscă nu mai puțin de cinci ani de închisoare pentru hîrtia igienică pe care ar fi putut-o procura din magazine contra sumei de 65 de dolari.

Potrivit Fox 35 Orlando, un agent de pază al hotelului Marriott din Orlando l-a văzut pe Hernandezcinto, care se pare că face parte din echipajul de curățenie al hotelului, împingînd un coș de gunoi și un sac în interiorul autoutilitarei sale. Cînd s-a uitat înăuntru, a văzut hîrtia igienică.

Poliția spune că Hernandezcinto a declarat că hîrtia este pentru o femeie săracă. Cu toate astea, a fost acuzat de furt dintr-o unitate publică de cazare.


Un alt bărbat din Florida este reținut și trebuie să achite o cauțiune de 5000 de dolari dacă vrea să fie lăsat în libertate, Acuzația care planează asupra sa este furtul unei singure role de hîrtie igienică.

Dacă cele două cazuri sînt, cu siguranță niște găinării, mafia pare și ea interesată de indispensabila marfă. Poliția din Carolina de Nord a confiscat un camion furat în care se aflau 18.000 de kilograme de hîrtie igienică.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load