Un american a aruncat, din greșeală, 23 de mii de dolari la gunoi

Un american a aruncat, din greșeală, 23 de mii de dolari la gunoi

Un bărbat din Statele Unite a aruncat, din greșeală, 23 de mii de dolari la gunoi. Banii erau păstrați într-o cutie de pantofi.


Din fericire, angajaţii de la linia de sortare a unui centru de reciclare din California au reuşit să recupereze economiile bărbatului.


Un bărbat din Ashland, Oregon, a contactat compania Recology din Humboldt pentru a anunţa că a aruncat la gunoi o cutie de pantofi în care avea o sumă importantă de bani economisiţi. El şi-a dat seama prea tîrziu de greşeala făcută, după ce deşeurile au fost trimise la centrul de sortare din California, scrie Agerpres.


Recology a declarat că angajaţii de la linia de sortare au fost rugaţi să se uite după o cutie de pantofi, însă reprezentanţii companiei au recunoscut că li s-a părut puţin probabil ca obiectul să fie observat printre cele cîteva mii de kilograme de deşeuri reciclabile.


Directorul general al Centrului de Recuperare din cadrul Recology, Linda Wise, a declarat că un lucrător a observat vineri cutia de pantofi pe linia de sortare. Potrivit acesteia, angajaţii au fost surprinşi să descopere că în cutie se aflau 22.940 de dolari din suma iniţială, 320 de dolari nefiind recuperaţi.


Bărbatul şi familia sa au vizitat săptămîna aceasta centrul de reciclare pentru a-şi recupera banii consideraţi pierduţi.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load