Un actor a căzut de pe scenă, imediat cum a luat Oscarul

Un actor a căzut de pe scenă, imediat cum a luat Oscarul

Rami Malek a fost desemnat cel mai bun actor de către Academia Americană de Film, legendei rock Freddie Mercury, în pelicula Bohemian Rhapsody, însă în momentul în care a ajuns pe scenă, el a fost surprins de camerele de luat vederi că a căzut. 


Actorul a avut nevoie de cîteva clipe ca să se ridice, însă paramedicii au intervenit pentru a se asigura că starea lui Rami Malek este bună. Cel mai probabil, emoțiile și-au spus cuvîntul în cazul actorului. 


Olivia Colman a luat premiul pentru cea mai bună actriţă în rol principal. Ea mai are în palmares şi un premiu BAFTA pentru interpretarea rolului Reginei Anne din filmul ,,The Favourite''.


Pelicula ,,Green Book" a primit premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj, iar Oscarul pentru cel mai bun regizor i-a revenit lui Alfonso Cuaron, pentru filmul Roma. Este al doilea Oscar cîştigat de Cuaron, după cel la categoria Cea mai bună imagine.


La categoria Cel mai bun actor în rol secundar cîștigător a fost Mahershala Ali, pentru rolul din ,,The Green Book''. Actorul a obţinut anul acesta şi Globul de Aur pentru acelaşi rol. Filmul și-a adjudecat și premiul pentru cel mai bun scenariu original.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load