COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ultima reclamă produsă de Nike a devenit virală pe rețele de socializare (VIDEO)

Ultima reclamă produsă de Nike a devenit virală pe rețele de socializare (VIDEO)

Cea mai recentă reclamă realizată de compania americană Nike face furori în social media.

Videoclipul este lăudat pentru diversitatea pe care o prezintă. Intitulat “You Can’t Stop Us” (n.r. – “Nu ne puteți opri”), acesta prezintă un ecran împărțit care îmbină imagini cu sportivi de sexe, naționalități și rase diferite, scrie libertatea.ro.

Începînd de joia trecută, cînd a fost lansat, videoclipul a fost vizualizat de zeci de milioane de ori, atît pe Twitter, cît și pe YouTube, fiind lăudat pentru temele pe care le abordează: diversitate, dreptate socială și colectivism. „We’re never alone, and that is our strength” (n.r. – „Nu sîntem niciodată singuri, iar aceasta este forța noastră”), spune, la începutul reclamei, vedeta fotbalului feminin Meghan Rapinoe.


Videoclipul durează 90 de secunde, iar pe tot parcursul său un atlet de pe o jumătate din ecran îl oglindește pe altul aflat pe partea opusă, ca și cum ar fi o singură persoană. Videoclipul abordează, de asemenea, criza provocată de COVID-19. Mulți utilizatori de social media au catalogat reclama celor de la Nike drept „excepțională” sau „minunată”.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load