COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ucraina cere inițierea unui dosar împotriva experimentelor laboratoarelor SUA

Ucraina cere inițierea unui dosar împotriva experimentelor laboratoarelor SUA

Deputații ucraineni din Partidul "Platforma de opoziție - Pentru viață" (Оппозиционная платформа — За жизнь) au cerut Serviciului de securitate al Ucrainei (SBU) să inițieze un dosar penal împotriva laboratoarelor bacteriologice americane din țară, transmite 360tv.ru.

După cum a scris parlamentarul Renat Kuzmin pe pagina sa de Facebook, angajații laboratoarelor au spionat în favoarea SUA și au comis diversiuni "care au provocat victime umane ca urmare a infestării ucrainenilor cu boli exotice pentru regiunea noastră".

În opinia deputatului, gestionarea unor astfel de centre de cercetare a fost efectuată de ex-senatorul american Richard Lugar, ex-președintele Barack Obama, precum și persoane publice de rang înalt din Ucraina, printre care și șefa interimară, o perioadă, a ministerului Sănătății, Iuliana Suprun.


Aceasta nu este prima dată cînd Kuzmin a cerut adevărul despre laboratoare. Anterior, deputatul a spus că s-a adresat Președintelui Ucrainei, Vladimir Zelenski. Totodată, politologul rus Evghenii Ereșcenko este convins că laboratoarele se tem să declasifice informația, deoarece lucrează în interesul Pentagonului.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load