COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ucraina a anunțat că își redeschide frontierele pentru cetățenii străini

Ucraina a anunțat că își redeschide frontierele pentru cetățenii străini

Ucraina a anunţat sîmbătă redeschiderea frontierelor pentru cetăţenii străini, după trei luni de interdicţie din cauza coronavirusului, informează Agerpres citînd DPA.

Decizia guvernului de la Kiev va intra în vigoare imediat după publicare, a precizat poliţia de frontieră.De asemenea, Ucraina permite din nou cursele aeriene internaţionale.Măsurile stricte de combatere a coronavirusului au fost aplicate din martie, cînd au apărut primele cazuri în Ucraina.

Statisticile sînt din nou în creştere, după relaxarea anumitor interdicţii. Numărul total de cazuri a ajuns la aproximativ 30.000, din care aproape 900 au fost urmate de decese.Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi-a suspendat vineri deplasările oficiale şi îşi limitează contactele cu alte persoane, după ce soţia sa a fost depistată ca purtătoare a coronavirusului.


Ucraina a anunţat sîmbătă redeschiderea frontierelor pentru cetăţenii străini, după trei luni de interdicţie din cauza coronavirusului, informează Agerpres citînd DPA.Decizia guvernului de la Kiev va intra în vigoare imediat după publicare, a precizat poliţia de frontieră.

De asemenea, Ucraina permite din nou cursele aeriene internaţionale.Măsurile stricte de combatere a coronavirusului au fost aplicate din martie, cînd au apărut primele cazuri în Ucraina. Statisticile sînt din nou în creştere, după relaxarea anumitor interdicţii. Numărul total de cazuri a ajuns la aproximativ 30.000, din care aproape 900 au fost urmate de decese.Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi-a suspendat vineri deplasările oficiale şi îşi limitează contactele cu alte persoane, după ce soţia sa a fost depistată ca purtătoare a coronavirusului.

De asemenea, Ucraina permite din nou cursele aeriene internaţionale.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load