COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Twitter le va permite angajaților săi să lucreze de acasă și după epidemie

Twitter le va permite angajaților săi să lucreze de acasă și după epidemie

Twitter le va permite angajaților săi să lucreze de acasă „mereu”, a declarat CEO-ul companiei, Jack Dorsey, marți, relatează The Guardian.

Purtătorul de cuvînt al companiei a confirmat decizia, precizînd că „Twitter a fost printre primele companii care au adoptat modelul de work-from-home” ca urmare a crizei coronavirusului.

„Am răspuns rapid crizei și le-am permis angajaților noștri să lucreze de acasă, avînd în vedere angajamentul nostru față de descentralizare și sprijinirea unei forțe de muncă cu capacitatea de a lucra de oriunde. În ultimele luni am doviedit că acest mod de lucru poate funcționa. Dacă angajații noștri se află într-un rol care le permite munca de acasă și vor să facă asta mereu, vom face acest lucru să se întîmple”, au comunicat reprezentanții rețelei sociale.

Twitter și-a încurajat angajații să lucreze de acasă începînd cu data de 2 martie și i-a mandatat să facă acest lucru începînd cu 11 martie. Angajații care preferă să lucreze de la distanță pot face acest lucru pe o perioadă pe termen nelimitat. Cei care vor să se întoarcă la birouri vor trebui să aștepte cel puțin pînă în septembrie.


„Nici deschiderea birourilor nu va fi instantă, iar întoarcerea la lucru nu va însemna că vom reveni la cum erau lucrurile înainte. Va fi o deschideră atentă, vigilentă și graduală”, au concluzionat reprezentanții Twitter.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load