COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Turcia şi Pakistan închid graniţele cu Iran din cauza coronavirusului

Turcia şi Pakistan închid graniţele cu Iran din cauza coronavirusului

Iranul a confirmat 14 noi cazuri de coronavirus, iar bilanţul deceselor a ajuns la opt cazuri.

În acest context, Turcia va închide graniţa cu Iran pentru a stopa răspîndirea coronavirusului. Și Pakistan şi-a închis temporar graniţa cu Iran pentru a preveni o posibilă răspîndire a infecţiei, scrie Mediafax.ro.

Potrivit sursei citate, Pakistan şi-a închis temporar graniţa cu Iran pentru a preveni o posibilă răspîndire a coronavirusului, după ce autorităţile iraniene au raportat mai multe cazuri şi decese, a declarat duminică Ziaullah Langove, ministrul de Interne provinciei Balochistan, pentru CNN.

Autorităţile din Pakistan au pregătit un spital-cort cu 100 de paturi la graniţa cu Iran unde vor fi gestionate posibile situaţii de urgenţă. Graniţa între Pakistan şi Iran se întinde pe o lungime de 900 de kilometri.


La fel, și Turcia îşi va închide graniţa cu Iran, ca o măsură de precauţie care să stopeze posibila răspîndire a noului coronavirus, a anunţat duminică ministrul Sănătăţii Fahrettin Koca, scrie The Guardian.

Autostrăzile şi liniile de căi ferate vor fi închise la ora locală 5.00. Zborurile spre Iran vor fi suspendate, a mai spus Fahrettin Koca reporterilor.

Menționăm că pînă acum, Iranul a confirmat 14 noi cazuri de coronavirus. Bilanţul deceselor a ajuns la opt persoane. „Pînă acum avem 43 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus iar bilanţul morţilor este de opt”, a spus Kianush Jahanpur, purtătorul de cuvînt al Ministerului Sănătății. De miercuri încoace, Iran confirmase în total 28 de cazuri şi şapte decese din cauza Covid-19.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load