COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Trump: Un congresman-democrat „strecoară” în mass-media informații false

Trump: Un congresman-democrat „strecoară” în mass-media informații false

Preşedintele american Donald Trump solicită o investigaţie cu privire la posibila scurgere de informaţii clasificate referitoare la implicarea Rusiei în campania prezidenţială de anul acesta din SUA, informează Reuters.

Trump a cerut duminică anchetarea cazului - apariţia mai multor informaţii de la serviciile secrete prezentate într-un briefieng pentru legislatori - şi a spus că îl bănuieşte de asta pe un lider democrat, Adam Schiff.

Schiff a fost procurorul principal în procesul pentru destituirea lui Trump din Senatul american, scrie News.ro.

Preşedintele a vorbit cu reporterii cînd a plecat de la Casa Albă spre India. Trump a spus că nu a fost informat de serviciile de informaţii că Rusia avea ca scop sprijinirea campaniei democratului Bernie Sanders. El este de părere că scurgerea de informaţii a avut menirea de a-i dăuna lui Sanders.


O sursă din Congresul american a declarat vineri pentru Reuters că oficiali ai serviciilor le-au spus legislatorilor că Rusia, aparent, este angajată în campanii de dezinformare şi propagandă pentru a-i ajuta atît pe Sanders, candidat pentru a fi desemnat reprezentantul democraţilor în alegerile prezidenţiale din SUA, cît şi pe republicanul Trump.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load