Trump o critică dur pe May, un artist se teme de extratereștri, iar Belarus se pregătește pentru o întîlnire Putin-Zelenski

Trump o critică dur pe May, un artist se teme de extratereștri, iar Belarus se pregătește pentru o întîlnire Putin-Zelenski

Trump o critică dur pe May

Donald Trump a criticat-o, luni, cu vehemenţă pe Theresa May, vizibil furios din cauza sprijinului exprimat de premierul britanic pentru ambasadorul Regatului Unit la Washington după publicarea depeşelor diplomatice ale acestuia, relatează AFP.


"Sînt foarte critic în privința modului în care Regatul Unit şi premierul Theresa May au gestionat Brexitul", a scris pe Twitter Donald Trump, considerînd că aceasta este responsabilă de "dezordinea" actuală, transmite Agerpres.ro.


"I-am spus cum trebuia să procedeze, dar ea a decis să facă altfel", a adăugat liderul de la Casa Albă, după care l-a atacat pe ambasadorul britanic la Washington, Kim Darroch, la două zile după informaţiile apărute în presă din depeşe diplomatice în care diplomatul l-a apreciat ca fiind "instabil" şi "incompetent".

Robbie Williams se teme de extratereștri

Robbie Williams a mărturisit în timpul unui interviu că se teme de extratereștri și că și-a angajat gărzi de corp care să-l proteje în cazul în care aceștia îl vor contacta.


Artistul a fost invitat în emisiunea „Alien Nation” și a mărturisit că se teme de extratereștrii, transmite Libertatea.ro.


„Motivul pentru care am cerut pază 24 de ore din 24 nu a fost pentru propria mea siguranţă, ci pentru că sînt speriat de ce s-ar putea întîmpla în jurul meu cînd aş fi singur”, i-a mărturisit artistul realizatoarei Jo Wood. 


„Mi-a fost întotdeauna teamă să vorbesc cu ei, pentru că acest lucru i-ar face reali, iar dacă este numai în capul meu, va rămîne doar în capul meu”, a mai spus Robbie Williams potrivit contactmusic.com. 


De mai mulţi ani, Robbie Williams a dezvoltat o pasiune pentru extratereştri, mutîndu-se în California, unde pleacă deseori în expediţii pentru descoperirea de OZN-uri. 


Robbie Williams va fi prezent pe scena Untold anul acesta, fiind capul de afiș al festivalului din Cluj-Napoca. Cariera artistului este una impresionantă și a început încă din primul moment în care a urcat pe scenă alături de trupa Take That în 1990. În 1995  artistul a decis că-și dorește o cariera solo, iar de peste 30 de ani, acesta a avut un drum fulminant, din toate punctele de vedere. 

Belarus, gata să găzduiască o nouă rundă de convorbiri de pace Ucraina-Rusia

Belarus s-a declarat pregătită să găzduiască o nouă rundă de convorbiri de pace Ucraina-Rusia, aşa cum a sugerat luni preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, informează DPA.


"Preşedintele nostru sprijină în totalitate propunerea lui Volodimir Zelenski", a declarat biroul preşedintelui belarus Aleksandr Lukaşenko într-un comunicat, adăugînd că "problemele acumulate trebuie rezolvate la masa" negocierilor, transmite Stiripesurse.ro.


Belarus şi Rusia vecină sînt aliaţi apropiaţi. Belarus i-a găzduit pe preşedinţii ucrainean şi rus, precum şi pe liderii Germaniei şi Franţei, în urmă cu patru ani pentru discuţii de pace care au condus la un acord de încetare a focului.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load