Trump l-a întrebat pe directorul interimar al FBI cu cine a votat în la prezidenţiale

Trump l-a întrebat pe directorul interimar al FBI cu cine a votat în la prezidenţiale

Preşedintele SUA, Donald Trump, l-a convocat în mai 2017 pe directorul interimar al FBI, Andrew McCabe, pentru a-l întreba cu cine a votase în scrutinul prezidenţial din 2016, exprimînd nemulţumire că soţia acestuia are legături cu politicianul democrat Hillary Clinton, afirmă surse politice.


Imediat după demiterea directorului FBI James Comey, Donald Trump l-a convocat în Biroul Oval pe directorul interimar, Andrew McCabe, pentru a-l cunoaşte.


Surse politice citate de cotidianul The Washington Post şi de site-ul Axios.com afirmă că Donald Trump l-a întrebat explicit pe Andrew McCabe: Cu cine aţi votat în scrutinul prezidenţial din 2016?


Andrew McCabe a răspuns că nu a votat deloc.


În plus, Donald Trump a exprimat nemulţumire că soţia lui Andrew McCabe, un politician democrat, a primit donaţii de sute de mii de dolari pentru campania electorală în vederea obţinerii unui loc în Senatul statului Virginia. Liderul de la Casa Albă a evocat şi legăturile soţiei lui Andrew McCabe cu Hillary Clinton, fostul candidat democrat în scrutinul prezidenţial din 2016.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load