COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Trump, despre "cea mai mare înşelătorie din istoria politicii americane"

Trump, despre "cea mai mare înşelătorie din istoria politicii americane"

Donald Trump a ieşit la contraatac şi a spus că ancheta din Congres care poate duce la suspendarea sa din funcţie este cea mai mare înşelătorie din istorie şi că soarta ţării este în Joc, scrie digi24.ro.

Preşedintele american a făcut declaraţia într-un videoclip filmat în curtea Casei Albe şi postat pe reţelele de socializare.

Donald Trump a spus că adversarii încearcă să-l oprească deoarece el luptă pentru ţară contra grupurilor de interese, pe care le numeşte colectiv "mlaştina".


De asemenea, i-a acuzat pe democraţi că vor să ia armele, dreptul la vot şi libertatea de la americani și a dat de înţeles că el este singurul care poate bloca aceste planuri.

"Ce se întîmplă acum este cea mai mare înşelătorie din istoria politicii americane. Democraţii vor să vă ia armele. Vor să vă ia sistemul de sănătate. Vor să vă ia votul. Vor să vă ia libertatea. Vor să vă ia judecătorii. Vor să vă ia totul. Nu putem permite să se întîmple asta. Luptăm să secăm mlaştina şi exact asta fac. Şi voi vedeţi de ce trebuie să fac asta doarece soarta ţării noastre este în joc aşa cum nu a fost vreodată. Încearcă să mă oprească deoarece lupt pentru voi şi nu voi permite ca acele lucruri să se întîmple”, a susținut președintele SUA.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load