COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Trump a confirmat informația privind oprirea activității grupului de combatere a coronavirusului

Trump a confirmat informația privind oprirea activității grupului de combatere a coronavirusului

Grupul de lucru interdepartamental, creat anterior de Casa Albă pentru a lupta împotriva noului coronavirus din SUA, își va opri activitatea, iar acesta va fi înlocuit de un alt grup, care se va concentra pe redresarea economiei țării.

Despre acest lucru a declarat președintele american Donald Trump, răspunzînd la întrebările jurnaliștilor în statul Arizona. Discursului său a fost transmis de companiile americane de știri, transmite tass.ru.

Întrebat despre motivele acestei decizii, șeful Casei Albe a spus: "Noi nu putem închide țara pentru următorii cinci ani. Am învățat multe”.

"Cred că luăm în considerare a doua etapă, dar și alte etape", a adăugat Trump, vorbind despre reluarea activității întreprinderilor din SUA. - Țara începe să se deschidă. Grupul de lucru a făcut o treabă fenomenală".


După cum notează publicația, grupul va fi desființat în cadrul primei etape, pe măsura anulării treptate a măsurilor restrictive din SUA, după care accentul va fi pus pe crearea vaccinului, examinarea și tratamentul pacienților cu coronavirus.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load