Trump a avut o întrevedere cu președintele Vietnamului

Trump a avut o întrevedere cu președintele Vietnamului

Președintele american Donald Trump a avut, la Hanoi, o întrevedere cu secretarul general al Comitetului Central al Partidului Comunist din Vietnam, președintele Nguyen Phu Chong.

Este de remarcat faptul că, înainte de începutul întrevederii, care are loc la Palatul Prezidențial din Hanoi, cei doi șefi de stat doar s-au salutat reciproc, evitînd să facă declarații. După o scurtă fotografiere, delegațiile s-au deplasat în altă încăpere pentru negocieri.

Anterior, Life a informat că Donald Trump s-a deplasat în Vietnam pentru a participa la cel de-al doilea summit cu liderul RPDC Kim Jong-un. Liderul american a sosit în Vietnam cu avionul său prezidențial, la rîndul lui, șeful RPDC a sosit cu un tren blindat. Se remarcă faptul că, în timpul întrevederii,  între cei doi lideri urmează să aibă loc o conversație unu-la-unu.

În același timp, pe pagina sa din reţeaua de socializare Twitter, liderul american s-a adresat deja autorităților RPDC, declarînd că şi Coreea de Nord, urmînd exemplul Vietnamului, va deveni o țară prosperă cu condiţia denuclearizării.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load