COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TripAdvisor, nevoită să facă reduceri masive de personal

TripAdvisor, nevoită să facă reduceri masive de personal

TripAdvisor, una dintre cele mai populare platforme online de sfaturi de călătorie din lume, se vede și ea nevoită să facă disponibilizări de personal, ca urmare a crizei coronavirus COVID-19, care a afectat puternic turismul.

TripAdvisor a anunțat că renunță la 900 de angajați, adică un sfert din personalul său. Dintre aceștia, 600 sînt din birourile sale din SUA și Canada, iar 300 de la nivel global.

Anunțul a fost făcut de Stephen Kaufer, fondator și CEO al platformei. El a precizat că va renunța și la salariul său pînă la finalul anului 2020.

Kaufer a făcut și un apel la alte companii, care ar avea nevoie de personal, să-i angajeze pe foștii săi colegi. „Fac acest anunț public pentru că vor fi sute de oameni extraordinari care caută un job în America și în străinătate (pentru ceea ce sperăm că va fi o perioadă scurtă). Aș vrea să îi luați în considerare pentru joburi libere în compania dumneavoastră”.


Cu sediul central la Needham, statul american Massachusetts, TripAdvisor a fost fondat de Stephen Kaufer în urmă cu 20 de ani. Pornită ca un ghid online de călătorii, platforma oferă acum și servicii de rezervări de zboruri și hotel și alte servicii pentru turiști.

În decembrie 2011, compania s-a listat la bursa Nasdaq, la o valoare estimată la 3,3 miliarde de dolari.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load