Transferurie bănești din Italia sunt disponibile în lei moldovenești ©

Transferurie bănești din Italia sunt disponibile în lei moldovenești

Clienții MoneyTO în Moldova pot primi acum transferurile bănești din Italia în lei moldovenești. Datorită acestui serviciu, nu mai trebuie să pierdeți timpul pentru a schimba euro în valuta națională.

Rețeaua de deservire a companiei britanice de transferuri bănești MoneyTO în Moldova – peste 1600 de puncte în toată țara. Pentru a primi transferul, puteți să vă adresați în orice oficiu al Poștei Moldovei, sau unul dintre cele 6 bănci mari din Moldova: Moldova-Agroindbank, Moldincombank, Victoriabank, Fincombank, Energbank, Euro Credit Bank.

Procesul de trimitere a banilor online cu MoneyTO este unul foarte simplu. Transferul se efectuează ușor, de pe orice card Visa sau Mastercard de pe site-ul www.moneyto.co.uk sau direct de pe telefonul mobil (aplicația este disponibilă pentru descărcare în AppStore și Google Play).

Pentru comoditatea clienților, care trimit transferuri bănesti celor dragi în Moldova, colaboratorii MoneyTO vorbesc limba română. Clientul poate primi transferul în lei moldovenești, euro, sau dolari peste 5 minute. MoneyTO oferă un tarif avantajos de la 0,49% min. 1 euro.

Puteți contacta serviciul clienți MoneyTO pe site-ul www.moneyto.co.uk, prin e-mail management@moneyto.co.uk și la numărul de telefon +442032912628.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load