COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Timoșenko a dezvăluit "cumplita înșelăciune" a ucrainenilor

Timoșenko a dezvăluit "cumplita înșelăciune" a ucrainenilor

Ucrainenii au fost "înșelați cumplit" în alegerile prezidențiale din 2019, a declarat președintele fracțiunii "Batkivshchina" în Rada Supremă a Ucrainei, Iulia Timoșenko în emisia canalului "112 Ucraina".

După cum scrie ria.ru, ea a menționat faptul că Ucraina nu produce nimic, așa că trebuie să importe totul - inclusiv legume și fructe, în ciuda "pămîntului unic", pe care toate acestea pot fi cultivate.

Potrivit lui Timoșenko, ea și echipa sa pregătesc un plan anticriză, în care vor fi dezvăluit pe puncte, cum să iasă din această situație.


"Ne pregătim pentru momentul în care oamenii vor înțelege modul în care au fost înșelați în ultimele alegeri prezidențiale, cum au fost amăgiți oamenii care sînt marionete: ei nu sînt independenți", - a spus Timoșenko.

Anterior, fostul ministru al Justiției, Elena Lukaș, l-a acuzat pe Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, de faptul că el a indus în eroare alegătorii: la alegeri el a promis o politică cu "noi persoane" la putere, însă printre funcționari se mai regăsesc persoane care au legătură cu președintele anterior, Petro Poroșenko.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load