COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

The Washington Times: „COVID-19 s-a dovedit a fi o farsă imensă perpetuată de mass-media”

The Washington Times: „COVID-19 s-a dovedit a fi o farsă imensă perpetuată de mass-media”

Dacă un articol cu un astfel de titlu ar fi fost scris de vreun blogger autohton, ar fi avut toate șansele să fie căutat de Grupul de Comunicare Strategică cu solicitarea de ștergere a articolului, sub amenințarea închiderii site-ului.

Doar că o astfel de poziție o are un jurnalist american și nu pe vreun blog, ci în celebra publicație americană The Washington Times, pe data de 28 aprilie 2020, scrie cunoastelumea.ro.

Pentru a fi clar de la început, Joseph Curl, autorul articolului despre care vorbesc, nu spune că infecția cu Covid-19 nu ar exista. Nicidecum. El susține și argumentează ideea că mass-media a amplificat artificial și deliberat psihoza și teama, pentru a servi anumite interese care nu sînt și ale cetățenilor obișnuiți.


În articolul său, Joseph Curl face trimitere la un număr consistent de studii științifice care arată că cifrele oficiale cu care este speriată lumea se vor dovedi în final, după ce se va trage linie, cu totul și cu totul artificiale, umflate cu pompa (un exemplu ar fi procentul mortalității, raportat la numărul real al îmbolnăvirilor).

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load