Televiziunea publică din Ucraina face o promisiune lui Zelenski și Poroșenko

Televiziunea publică din Ucraina face o promisiune lui Zelenski și Poroșenko

"Va fi o adevărată mașinărie de tocat carne". Așa descriu autorițățile televizunii din Ucraina dezbatea lui Vladimir Zelenski cu Petro Poroșenko, cei doi candidați la funcția de președinte al țării.

Iurii Makarov, unul dintre membrii Consiliului de administare a Companiei Naționale de Radiodifuziune a menționat că dezbateriile vor avea loc într-un format absolut echidistant și echilibrat, iar candidații vor primi întrebări și din partea publicului, a jurnaliștilor.

 "Nu există nicio îndoială. Vă garantez o mașină de tocat carne a unor jurnaliști care nu sînt supuși unor obligații. Miroslava Barchuk și Pavel Kazarin nu au niciun fel de obligații față de cineva, decît unele lucruri cu adevărat prețioase, responsabilitata față de ei însiși și sinceritatea", a declarat Makarov.

Amintim că actorul Vladimir Zelenski, cel care este și contracandidatul lui Petro Poroșenko în turul doi al alegerilor prezidențiale din Ucraina, a înaintat o adevărată provocare actualului președinte al Ucrainei.

Astfel, Zelenski își dorește ca o primă dezbatere cu Poroșenko să se desfășoare pe stadionul Olimpic din capitala Ucrainei. Potrivit lui Zelenski, una dintre reguli ține de faptul că toate televiziunile să aibă acces la dezbateri și să poată transmite live.

 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load