Țara celor mai ieftine întîlniri romantice din Europa

Țara celor mai ieftine întîlniri romantice din Europa

Suedia s-a dovedit a fi țara celor mai ieftine întîlniri romantice din Europa. Acest fapt a fost comunicat de către Serviciul rus al „BBC”.

Experții Centrului European pentru Cercetări în Economie și Afaceri (CEBR) a constatat că locuitorii Suediei cheltuiesc în medie la o întîlnire 47 de euro pentru două persoane.

La această concluzie au ajuns experții în urma chestionării a circa 10 mii de persoane din diferite țări europene. În cheltuielile aferente unei întîlniri au fost incluse și acelea pentru: transport, îmbrăcăminte, divertisment, cosmetice, produse alimentare și băuturi.

O întîlnire îi costă pe cetățenii Franței și Germaniei aproximativ 53 de euro (fiecare țară în parte). Italienii cheltuiesc pentru întîlnirile romantice în medie 54 de euro. În listă au mai fost incluse Olanda (aproape 60 de euro), Spania (63 de euro) și Marea Britanie (149 de euro).

În mai 2016 experții Deutsche Bank au recunoscut orașul indian Bengaluru drept oraș cu cele mai ieftine întîlniri. Cel mai scump în acest sens s-a dovedit a fi orașul Zurich din Elveția.
 
Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load