TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Sumă uriașă pentru două porții de paste și o sticlă de apă

Sumă uriașă pentru două porții de paste și o sticlă de apă

Două turiste din Japonia aflate în vacanță la Roma au avut o experiență neplăcută la un restaurant din centru orașului și au povestit ce s-a întîmplat pe Tripadvisor.

Tinerele turiste s-au oprit la restaurantul Antico Caffe di Marte și au comandat două porții de paste și o sticlă de apă, potrivit Mirror.co.uk.

După ce au terminat de mîncat, ele au fost șocate cînd au primit nota de plată: 430 de euro. Doar cele două porții de paste și apa au costat 349 de euro, la care s-a adăugat și bacșișul obligatoriu în valoare de 80 de euro.


„În meniu ei au scris 6,5 euro pentru 100 de grame de pește. Cînd am terminat de mîncat, am plătit 474,4 euro. Cînd ne-am plîns legat de ce s-a întîmplat, șeful ne-a explicat că o porție de pește are 4,8 kg. Sîntem sigure că avea maxim 2 kilograme”, a povestit una dintre tinere pe Tripadvisor, avertizînd turiștii să fie atenți la detalii.

Mesajul scris de una dintre turiste pe Tripadvisor (foto Tripadvisor)

Proprietarul restaurantului a confirmat cele întîmplate, dar spune că turistele au optat pentru spaghete cu pește proaspăt, pe care clienții îl aleg personal, iar prețurile pentru această opțiune sunt clare.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load