COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Sukaciov, despre Efremov: "Ne ține împreună trăsăturile masculine de caracter"

Sukaciov, despre Efremov: "Ne ține împreună trăsăturile masculine de caracter"

Cunoscutul muzician rock rus, poet, compozitor, actor, regizor de teatru și film, scenarist, prezentator TV, Garik Sukaciov a declarat că pentru el, familia sa și cei dragi, actorul Mihail Efremov cu siguranță va rămîne pentru totdeauna cel mai bun prieten, în ciuda incidentului teribile care a avut loc cu el, care i-a schimbat întreaga viață.

Declarația a fost făcută de Garik Sukaciov în cadrul unui live pe Instagram, pe care l-a făcut alături de un alt cel mai bun prieten, actorul Mihail Gorevoi, transmite Noi.md.

În special, Mihail Gorevoi a recunoscut că Mihail Efremov este adevăratul său prieten, prietenul întregii sale vieți din 1984.


"Acum, prietenul meu este în iad. El are o inimă bună. Îl cunosc foarte bine, am fost cu el toată viața. Am trecut prin multe. Este un om foarte conștiincios. E în iad acum. Îl cunosc foarte bine pe Mișa", a menționat Mihail Gorevoi.

El și-a exprimat regretul pentru ceea ce se întîmplă acum în jur.

Garik Sukaciov a recunoscut, de asemenea, că îi este destul de greu să vorbească la acest subiect, deoarece el cu Mihail Efremov sînt cei mai apropiați prieteni pe parcursul întregii vieți, sînt prieteni de familie, vorbesc cu cei dragi despre ceea ce s-a întîmplat și ce nu mai poate fi întors.

"Desigur, ceea ce s-a întîmplat e teribil, catastrofal, și că viața lui Mihail, acea viață a prietenului nostru, cel mai iubit prieten, a rămas în urmă. Omul e în viață, dar el nu mai este. Nu-l vom mai întîlni. Acest lucru a fost provocat de acest accident și de moartea unui om nevinovat. Probabil că de aceea și sîntem prieteni că în fiecare dintre noi există părți ale caracterului care ne țin împreună, trăsături de caracter masculine. Și, desigur, pentru noi toți, Mihail Efremov va rămîne cel mai bun prieten și vom fi puși în sicriu cu asta, pentru că această bucățică nu ne va putea fi luată", a subliniat Garik Sukaciov.

El a spus că îi pare foarte rău pentru cel decedat și nu mai puțin rău pentru viața decedată a lui Mihail Efremov, pentru familia sa.

"Mișa este cel mai cinstit om. Trebuie să nu uităm că sîntem doar oameni, nu criminali profesioniști, iar moartea unui om nevinovat este o povară grea pentru un om simplu. El a rămas să trăiască cu asta. Cu prietenul nostru s-a întîmplat un lucru ireparabil, ceea ce a împărțit viețile noastre în înainte și după. Acest lucru nu poate fi explicat. Păcat că a murit acea persoană. Dar noi îl cunoaștem pe prietenul nostru și el niciodată și în nici un caz nu se va eschiva. Îl cunosc de o viață întreagă. El a salvat și a ajutat de multe ori. Este un om corect și cinstit, care nu se va ierta. Nu vom vorbi despre durere și despre fobii. Doamne ferește ca cineva să se pomenească într-o astfel de situație, ca o persoană apropiată să facă același lucru și să trăiți cu aceasta", a subliniat Garik Sukaciov.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load