COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

SUA: O tînără de 20 de ani declarată moartă s-a trezit la viață

SUA: O tînără de 20 de ani declarată moartă s-a trezit la viață

O întîmplare parcă desprinsă din filmele horror a avut loc în Detroit, Michigan, SUA: o femeie de 20 de ani a dat semne că respiră la propriile funeralii de duminică, după ce fusese declarată oficial moartă sîmbătă, 22 august, scrie People.

Femeia a suferit un atac de cord. Resuscitată 30 de minute Conform Departamentului de Pompieri din Southfield, orășelul în care trăia tînăra, paramedicii au executat manevre de resuscitare timp de o jumătate de oră, însă fără succes:

”La acel moment, femeia nu avea semne vitale”. Femeia a fost declarată moartă de către un medic de la camera de urgență de la un spital din apropiere. Iar patologul criminalist de serviciu a stabilit că, pe baza istoricului medical anterior al tinerei, nu mai e nevoie de un examen criminalistic suplimentar.


”După ce am primit toate documentele, trupul neînsuflețit a fost transportat de noi pentru înmormîntare”, au spus cei de la firma de pompe funebre. “Se mișca și respira” ”La sosirea ei la căminul funerar, personalul nostru a observat că tînăra se mișcă și respiră și a sunat imediat la Ambulanță”, au transmis, speriați, reprezentanții James H. Cole Home din Detroit.

Jocelyn Allen, de la casa funerară, a explicat: ”Se vedea clar pieptul, cum urcă și coboară”. Femeia a fost apoi transportată la spitalul Sinai-Grace din Detroit, dar starea ei rămâne necunoscută. Serviciul de pompieri a declarat că identitatea femeii va fi protejată.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load