Sticla de votcă de milioane, a fost recuperată.....dar golită

Sticla de votcă de milioane, a fost recuperată.....dar golită

O sticlă de votcă foarte scumpă, estimată la 1,3 milioane de dolari, a fost recuperată în capitala daneză, Copenhaga, a informat vineri poliţia, după ce miercuri confirmase că a fost furată.

Sticla rară de votcă Russo-Baltique a fost găsită o vilă aflată în renovare din nordul capitalei, la trei zile după raportarea furtului, notează DPA.

La o primă inspecţie, valoroasa sticlă nu părea deteriorată, însă conţinutul său lipsea.

Sticla – fabricată din aproximativ 3 kilograme de aur şi 3 kilograme de argint – nu era asigurată.

Poliţia din Copenhaga a mulţumit “unui membru al publicului” pentru raportarea acestei descoperiri, precizînd totodată pe Twitter că sticla a fost analizată.

Tabloidul Ekstra Bladet a scris că persoana care a făcut descoperirea este Jesper Kamper, un meseriaş care a povestit că el şi un coleg discutaseră recent despre furt atunci cînd au găsit sticla în mijlocul unei încăperi la care lucrau.

Sticla, care a apărut anterior în serialul de televiziune ”House of Cards”, era împrumutată de la fabrica Dartz din Rusia, de Brian Engberg, un danez care deţine o importantă colecţie de sortimente de votcă.

Ingberg a declarat pentru tabloidul menţionat că probabil că hoţii au abandonat sticla atunci cînd şi-au dat seama cît de scumpă era.

 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load