TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Stadionul "Olimpiiskii", a confirmat vizita lui Poroșenko pe 14 aprilie

Stadionul "Olimpiiskii", a confirmat vizita lui Poroșenko pe 14 aprilie

Administrația complexului sportiv național din Kiev "Olimpiiskii" a anunțat că pe 14 aprilie, pe stadion este programată adresarea actualului președinte al Ucrainei, Petro Poroșenko.

Anterior, liderul ucrainean a declarat că evenimentul va avea loc sub forma unei dezbateri cu rivalul său Vladimir Zelenski. Cu toate acestea, administrația " Olimpiiskii " nu dispune de informații dacă acesta va veni la eveniment.

"Da, noi îl asteptăm la Poroșenko", a declarat un reprezentant al CNS corespondentului TASS, specificînd că forumul anunțat anterior de Kiev Music Days, de asemenea, va avea loc în aceeași zi pe teritoriul complexului sportiv. - Forumul nu a fost anulat, unul celuilalt nu încurcă, deoarece Music Days se va afla desfășura pe un alt teritoriu al CNVM.


Reamintim că candidatului la funcția de președinte, Vladimir Zelenski, intenționează să organizeze o dezbatere cu Poroșenko pe 19 aprilie. Șeful Ucrainei a acceptat provocarea rivalului său, dar mai tîrziu acesta a menționat că evenimentul ar trebui să aibă loc pe data de 14 aprilie.

La 21 aprilie 2019, în Ucraina va avea loc un al doilea tur al alegerilor prezidențiale, la care vor participa Vladimir Zelenski (liderul primului tur) și Petro Poroșenko.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load