Soția lui Leonid Iacubovici a slăbit drastic. Ce dietă a urmat

Soția lui Leonid Iacubovici a slăbit drastic. Ce dietă a urmat

În apartamentul prezentatorului de televiziune a fost făcută o reparație de lux.


Leonid Iakubovici a primit un cadou de lux de la Pervîi Canal: emisiunea "Idealinîi remont" a făcut ordine în apartamentul său. Prezentatorului TV i-au organizat o renovare luxoasă în stil "modern", fapt care l-a încîntat nespus de mult.


Natalia Barbier a mărturisit că lucrul asupra apartamentului pezentatorului "Pole Ciudes" a fost emoționant și solocitant. Este vorba despre faptul că proiectanții reparației au ignorat dorințele exprimate de Iakubovici, el visa la un interior în stil scandinav. Barbier a așteptat cu neliniște reacția prezentatorului TV la stilul modern din apartamentul său, dar temerile ei s-au dovedit a fi în zadar.


"Nici măcar nu știu unde vom dormi acum. Aici nu se poate, este ca într-un muzeu. Sincer să fiu, nici nu-mi vine să cred că acesta este apartamentul meu. De parcă ar fi trecut o eternitate, de cînd nu am mai fost pe aici. Le sînt foarte recunoscător acelora de la emisiune pentru un astfel de cadou. Este cu adevărat un dar de neprețuit. Îi doresc proiectului dvs. să trăiască încă 200-300 de ani, cel puțin, căci îi faceți pe oameni fericiți", le-a mulțumit Iakubovici colegilor de la TV.


La filmările programului a luat parte și soția lui,Marina. Ea, așa cum au remarcat telespectatorii, arată excelent. Și toate pentru că a ascultat sfaturile soțului ei. Iakubovici, de 72 de ani, care a pierdut în greutate 32 de kilograme acum cîțiva ani, și-a dezvoltat propriile reguli pentru un stil de viață sănătos, pe care le respectă. Spre exemplu, dieta prezentatorului TV constă, în cea mai mare parte, din pește. În plus, el face mult sport.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load