COVID-19 în MOLDOVA

Șosetele lui Michael Jackson vor fi vîndute la licitație

Șosetele lui Michael Jackson vor fi vîndute la licitație

Șosetele purtate de Michael Jackson la prima interpretare a piesei sale Billie Jean, într-o emisiune TV din 1983, ar putea fi vîndute la licitație pentru sume cuprinse între unul și două milioane de dolari.

Șosetele albe ale lui Michael Jackson decorate cu cristale sînt scoase la licitație la mai bine de zece ani de la moartea artistului, de o casă de licitații din New Jersey, GottaHaveRockandRoll, potrivit Daily Mail.

Șosetele fac parte dintr-o colecție de obiecte deținută de Frank DiLeo, fostul manager al artistului, și vor fi vîndute alături de o scrisoare a lui Michael Jackson trimisă către acesta.


Celebrul artist a murit în iunie 2009, la vîrsta de 50 de ani.

Managerul său, fost actor în serialul Goodfellas – care a murit și el în august 2011, la 63 de ani – l-a reprezentat pe Michael din 1984 pînă în 1989 – și i-a prezentat cadoul drept un semn de apreciere primit de la Michael.

Setul de obiecte scos la licitație mai conține un certificat de autenticitate și o scrisoare a soției lui Frank, care confirmă faptul că Michael Jackson a purtat șosetele atunci cînd a interpretat, în premieră, tehnica de dans Moonwalk devenită ulterior celebră- iluzia că dansatorul pășește înainte cînd, de fapt, merge înapoi.

Suma de pornire a licitației este de 100.000 de dolari, dar se estimează că persoanele interesate ar putea plăti între 1 și 2 milioane de dolari pentru aceste obiecte.

Însă, la licitație vor fi vîndute și alte obiecte ale lui Michael, la prețuri mai accesibile fanilor, precum discurile originale de aur și platină primite pentru piesele „Thriller” „Dangerous”, „Bad”, „This Is It” and „Off the Wall”.

Licitația se desfășoară în perioada 13-22 noiembrie.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load