COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Soros acuză Facebook că are o înțelegere cu Trump

Soros acuză Facebook că are o înțelegere cu Trump

Miliardarul american George Soros a declarat că Facebook răspîndește dezinformarea în rîndul utilizatorilor săi, iar compania ar putea să conspire cu Donald Trump pentru a fi reales în funcția de președinte al SUA, potrivit agenției Bloomberg.

”Cred că există un fel de operațiune informală de asistență reciprocă sau înțelegere între Trump și Facebook”, a declarat Soros la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elveția, de săptămîna trecută.

”Facebook va lucra pentru a ajuta la realegerea lui Trump, iar Trump va proteja Facebook, așadar situația aceasta nu se va schimba și îmi fac foarte mari griji despre cum vor evolua lucrurile în 2010”, a adăugat acesta, citat de Mediafax.


Soros nu a oferit nicio dovadă în acest sens.

”Acest lucru este total greșit”, a răspuns purtătorul de cuvînt al Facebook, Andy Stone.

Soros a utilizat, de asemenea, în trecut, în cadrul discursului său anual de la Davos pentru a critica gigantul social media. În 2018, acesta a comparat Facebook cu o companie de jocuri de noroc care alimentează dependența în rîndul utilizatorilor, iar anul trecut a reiterat necesitatea reglementărilor companiilor din sectorul tehnologiei.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load