Sora lui Kim Jong-un, prima apariţie publică după aproape 2 luni

Sora lui Kim Jong-un, prima apariţie publică după aproape 2 luni

Kim Yo Jong, sora liderului nord-coreean Kim Jong-un, a apărut pentru prima oară în public după aproape două luni, la puţin timp după ce un ziar sud-coreean spunea că a fost retrogradată temporar în urma eşecului summitului de la Hanoi, transmite EFE.


Agenţia oficială KCNA a informat că sora liderului împreună cu acesta și cu mai mulţi înalţi oficiali ai regimului au asistatla una dintre celebrele manifestări artistice de masă organizată luni la Phenian.


În imaginile difuzate poate fi văzută Kim Yo Jong, la loja oficială, în dreapta soţiei lui Kim Jong Un, Ri Sol Ju, care la rîndul său stă lîngă soţul său.


Ultima apariţie în presa nord-coreeană a surorii lui Kim Jong Un a fost consemnată în urmă cu 52 de zile, la sesiunea inaugurală a celei de-a 14-a legislaturi a Adunării Populare Supreme.


Dat fiind faptul că Kim Yo Jong este considerată mîna dreaptă a fratelui său, absenţa ei din vizita efectuată de liderul de la Phenian în Rusia, în aprilie, unde s-a întîlnit cu preşedintele rus Vladimir Putin, a atras atenţia mass-media.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load