COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Sofia Rotaru a devenit ținta unui atac mediatic - declarație

Sofia Rotaru a devenit ținta unui atac mediatic - declarație

Directorul artistic al cîntăreței a ţinut să asigure publicul că aceasta nu vine în Rusia nu pentru bani şi că nu a finanţat, anterior „istorii militare”.

Critica în adresa Sofiei Rotaru și apelurile de a i se retrage titlul de Artistă a Poporului din URSS au fost o comandă străină. Despre aceasta a declarat directorul artistic al interpretei, Sergey Lavrov, relatează life.ru.

De asemenea, el a negat declaraţiile potrivit cărora Rotaru ar veni în Rusia pentru a cîștiga bani. Potrivit lui Lavrov, cîntăreața intenționează să cînte doar la „Cîntecul anului”, iar artiștii nu au fost niciodată plătiți pentru acest concert. În plus, Rotaru refuză să participe de mai mulți ani la evenimente comerciale. De asemenea, el a numit drept false declaraţiile conform cărora cîntăreața ar fi finanțat „istorii militare”.


Mai devreme, membrul Consiliului de experți pentru dezvoltarea societății informaționale și mass-media al Dumei de Stat a FR, Vadim Manukyan a propus retragerea titlului de Artistă a Poporului din URSS, deţinut de Rotaru, și a chemat la ignorarea tuturor spectacolelor sale din Rusia.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load