“Sîngele verde”, tratamentul-minune pentru 100 de boli

“Sîngele verde”, tratamentul-minune pentru 100 de boli

Datorită celor peste 100 de compuşi ortomoleculari nutriţional - activi existenţi în grîul verde încolţit, acesta este considerat „alimentul perfect din punct de vedere micronutriţional”.

 Mai mult decît atît, cercetările au scos la iveală faptul că, bagajul micronutriţional a 3 litri de suc de grîu verde încolţit organic este echivalent cu cel a peste 70 kg de legume de grădină cultivate în condiţii bio.
 
Compoziția micronutrițională a sucului de grîu verde încolțit i-a uimit și pe cercetători, depășind unanim așteptările. Fier, magneziu, calciu, potasiu, fosfor, clor, sulf, zinc, mangan, cobalt, cupru, iod sînt cîteva dintre numeroasele minerale care contribuie la valoarea nutrițională a acestui suc-minune.
 
La acestea se adaugă cantităţi impresionante de clorofilă, aminoacizi, antioxidanţi, enzime, fitohormoni și o serie de vitamine dintre care, mai reprezentative cantitativ sînt: beta carotenii, vitamina A, vitaminele din grupul B, vitamina C, E, K, D şi PP.
 
O doză de suc din iarbă de grîu este egală cu consumul de vegetale de 2 ½ kg, conţine minerale de 92 de feluri, care sînt esenţiale pentru organism. Este o proteină întreagă care conţine mai mult de 20 de lipide, deci conţine cele mult mai multe proteine decît orice alt aliment. În sucul din iarbă de grîu se găsesc mai mult de 30 de enzime si 70% clorofilă, practic acestă moleculă fiind egală cu hemoglobina, care transportă oxigenul.
 
Unul dintre cele mai importante beneficii asupra sănătății este cel care vizează aportul însemnat al sucului din iarbă de grîu în prevenirea și în tratarea neoplaziilor. Clorofila formează legături chimice strînse cu unii cancerigeni, reducînd sau împiedicînd absorbţia intestinală a acestora. În același timp, clorofila neutralizează mulţi radicali liberi protejînd împotriva altor substanţe cancerigene, a radiaţiilor şi a efectelor secundare ale drogurilor chimioterapice citostatice asupra celulelor sănătoase.
 
Iată și alte efecte benefice ale consumului de suc din iarbă de grîu:
 
– ajută în cadrul curelor de depurare şi dezintoxicare, în demersurile anti-aging (împotriva îmbătrînirii) şi de reducere a greutăţii corporale din supraponderalitate şi obezitate

– este un stimulent hematologic (deoarece preparatul stimulează eritrogeneza – formarea globulelor roşii în sînge)

– este de real folos în profilaxia cancerelor în general şi a celui de parenchim pulmonar în special, prin diminuarea fibrozei pulmonare a fumătorilor şi a celor care suferă de TBC

– intervine pozitiv în unele afecţiuni de mai mică gravitate precum: acneea, eczemele, tendinţa la infecţii recidivante, tulburările de oxigenare cerebrală sau a altor ţesuturi, afecţinile hepatice, metabolice , unde sucul de grîu verde încolţit consumat regulat acţionează impresionant

– întăreşte imunitatea și detoxifică la nivel celular

– are efect calmant asupra sistemului nervos

– îmbunătăţeşte vederea

– curăţă organismul de metalele otrăvitoare care intră în organism, cum ar fi : plumb, cadmiu, mercur, aluminiu, cupru şi altele

– este de ajutor în cazul încărunțirii – masînd în pielea capului opreşte încărunțirea.
 
Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load