COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Și-a găsit părinții după 33 de ani de cînd a fost abandonat într-un aeroport

Și-a găsit părinții după 33 de ani de cînd a fost abandonat într-un aeroport

Steve Hydes, 33 de ani, a fost abandonat pe 10 aprilie 1986, cînd avea doar 10 zile de viață, în toaleta Aeroportului Gatwich din Londra.

El și-a dorit mereu să afle ce s-a întîmplat cu părinții lui biologici și ce i-a determinat pe aceștia să-l părăsească.

Cu ajutorul experților care au prelevat monstre ADN, Steve a reușit să-i găsească pe oamenii care i-au dat viață. Din păcate, mama lui Steve murise cu puțin timp înainte ca acesta să-i dea de urmă, potrivit mirror.co.uk. În schimb, Steve și-a găsit tatăl care nu știa de existența lui. Tînărul a povestit pe Facebook că este fericit că a descoperit, în sfîrșit, o parte din adevăr.

Cazul lui Steve a apărut în toată presa acum 33 de ani „După 15 ani de căutări, sînt fericit să confirm că, datorită muncii foarte grele a genealogiștilor geneticieni, CeCe Moore și Helen Riding, am reușit să identificăm familia mea de naștere. Din păcate, mama mea de naștere a murit, așa că nu reușesc să aflu exact ce s-a întîmplat și de ce”, a scris Steve. Cazul lui Steve a apărut în toată presa acum 33 de ani, cînd a fost abandonat. Din fericire, el a fost adoptat, iar familia lui l-a susținut atunci cînd el a decis să-și caute părinții biologici.


Deși a avut cîteva obstacole grele de trecut, Steve a reușit să-și creeze propria lui familie. El este căsătorit și are doi copii, o fetiță și un băiețel.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load