COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Shine spune în ce caz nici un medic nu va putea să o ajute pe Zavorotniuc

Shine spune în ce caz nici un medic nu va putea să o ajute pe Zavorotniuc

Modelul Kira Shine a fost supusă unei intervenții chirurgicale de înlăturare a unei tumori maligne. După operație ea a reușit să revină la un mod normal de viață.

Diva speră că și Anastasia Zavorotniuc care luptă cu aceeași maladie va reuși să o învingă.

Kira Shine în vîrstă de 30 de ani a acuzat probleme de sănătate acum patru ani. Acestea au început de la dureri de cap pe care modelul de ignora și pur și simplu lua analgezice. Interpreta s-a hotărît să facă investigații medicale doar după un atac vascular cerebral, tot atunci ea a fost diagnosticată cu tumoare la creier, transmite Noi.md cu referire la starhit.ru.

Potrivit cuvintelor Kirei, în prezent ea duce un mod de viață activ, fiind totodată sub un control permanent al medicilor.

„Reabilitarea nu s-a încheiat nici pînă în ziua de azi. Așa cum a fost pînă la atac nu va fi mai niciodată. Fac RMN o dată la 6 luni. Obosesc repede, deseori mă doare capul, cînd se schimbă vremea mă doare cicatricea. A început să-mi crească tensiunea. Deja m-am obișnuit, am învățat să trăiesc cu aceste dureri de cap”, a spus interpreta.


După ce Shine a aflat că Anastasia Zavorotniuc se luptă cu o tumoare la creier ea a decis să o susțină pe vedetă.

„Dragă Nastea, viața continuă. Trebuie să-și acumulezi forțele și să lupți. Încearcă să trăiești fiecare clipă cu zîmbet pe buze. Dacă nu vei avea voință nici un medic nu va putea să te ajute. Întotdeauna trebuie să crezi în tine și într-un miracol. Gîndurile se materializează”, a sugerat modelul vedetei.

De asemenea, Kira a îndemnat-o să apeleze la timp la specialiști și să nu-i fie teamă de operații.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load