„Sfîrşitul” lui Poroşenko: În Ucraina au reapărut panouri stranii

„Sfîrşitul” lui Poroşenko: În Ucraina au reapărut panouri stranii

Panourile cu imaginea cefei președintelui Ucrainei Petro Poroșenko și inscripţia „Sfîrșit", realizate în stilul campaniei electorale a actualului șef de stat, au apărut în Dnepr, Kiev, Cherkasy, Harkov, Odessa și Sumy.


Fotografiile cu aceste postere publicitare au fost postate, luni, de utilizatorii rețelelor de socializare.Poliția din Ucraina a declarat deja că panourile sînt plasate cu încălcarea legislației ucrainene, deoarece acestea nu conțin informații despre instituția care le-a tipărit, despre tiraj și despre persoanele responsabile de eliberare.


„Materialele administrative relevante vor fi întocmite în privinţa persoanelor care au plasat anunțuri politice cu încălcarea legii", a declarat Yaroslav Trakalo, purtătorul de cuvînt al Poliției Naționale a Ucrainei, pentru publicația „Ukrainska Pravda". El a adăugat, de asemenea, că serviciile comunale vor demonta panourile în viitorul apropiat.


Staff-ul lui Poroșenko s-a grăbit să declare că nu are nimic de-a face cu această reclamă politică. Potrivit șefului departamentului principal al Departamentului de Politică a Informației al Administrației Prezidențiale Vladimir Gorkovenko, Poroșenko „încearcă, în general, să fie precaut în legătură cu astfel de lucruri după billboard-urile cu Vladimir Putin", care au fost criticate de public și imediat demontate.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load