COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Sfaturile lui Michelle Obama pentru cei aflați în izolare

Sfaturile lui Michelle Obama pentru cei aflați în izolare

Michelle Obama a postat pe contul ei de instagram un mesaj pentru toți cei aflați în izolare din cauza pandemiei de coronavirus.

Fosta primă doamnă a Americii îndeamnă oamenii să rămînă în permanență în legătură cu cei dragi și cu comunitatea din care fac parte, în perioada grea a carantinei, transmite libertatea.ro.

“Ultimele săptămîni au fost dificile pentru mulți dintre noi. Trecem printr-o experiență nemaiîntîlnită, nu avem repere ori pe cineva să ne ghideze, iar asta ne face să ne simțim singuri și să ne temem. Pentru noi, dar și pentru familiile noastre, pentru sănătatea părinților și copiilor noștri”, începe postarea lui Michelle Obama.


Oricare ar fi problemele cu care te-ai confrunta acum, vreau să știi că nu ești singur. Chiar dacă sîntem izolați și departe unii de ceilalți, sîntem în povestea asta împreună și împreună vom găsi ieșirea.

“Am să vă spun secretul meu pentru a face față situațiilor stresante. Cînd mă simt copleșită, îmi sun prietenele, știu că acolo găsesc susținere. Un telefon dat unei persoane apropiate, care are întotdeauna sfaturile potrivite pentru tine, poate face minuni pentru psihicul tău. Și încă ceva: păstrează legăturile cu comunitatea din care provii – cu vecinii, cu prietenii, cu colegii de muncă. Avem nevoie unii de alții în momente ca acestea”, mai spune Michelle Obama.

Nu uita: e OK și să ceri ajutorul, nu doar să-l oferi. Fii îngăduitor cu tine însuți.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load