TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Sfatul Christinei Koch după 11 luni de stat în spațiu: Fă ceea ce te sperie cel mai tare

Sfatul Christinei Koch după 11 luni de stat în spațiu: Fă ceea ce te sperie cel mai tare

„Fă ceea ce te sperie cel mai tare!” E sfatul primit de la astronauta americană care a doborît recordul de stat în spațiu, într-o misiune individuală. După aproape 11 luni petrecute departe de Pămînt, Christina Koch a acordat primul său interviu de la întoarcerea pe Terra.

„Am spus întotdeauna că atunci cînd e stabilit un record, cea mai mare speranță a mea este să fie doborît cît de repede posibil. Fă ceea ce te sperie! Fă lucrurile care par să nu-ți fie la îndemînă, care te intrigă, care te atrag, dar pe care nu ești convins că le poți face! Fă tot posibilul să obții lucrul respectiv”, a declarat Christina Koch, astronaută.


„(Pămîntul, n.red.) arată exact ca în poze, numai că mult mai strălucitor, mult mai real. Iar cînd l-am văzut, nu m-am putut abține și am exclamat: "O, Dumnezeule!" Desigur, nu e cel mai indicat lucru pe care-l poți spune pe o navetă spațială, unde ar trebui să fii atent ca totul să funcționeze bine...A fost fenomenal, a fost momentul în care am realizat că totul e real, că am părăsit planeta”, a povestit Christina Koch, astronaută.

Christina Koch a stabilit un record mondial pentru cea mai lungă ședere în spațiu a unei femei, petrecînd 328 de zile pe ISS. Anterior, americanca Peggy Whitson a deținut recordul.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load