COVID-19 în MOLDOVA

Serviciile secrete occidentale au depistat la Tihanovkaia demență

Serviciile secrete occidentale au depistat la Tihanovkaia demență

Occidentul a refuzat să mizeze pe capacitatea Svetlanei Tihanovskaia de a deveni lider la protestul din Belarus, deoarece testele psihologice și intelectuale au arătat rezultate inacceptabil de scăzute pentru un lider politic de opoziție.

Despre aceasta scrie kapital-rus.ru, menționînd că, în afară de aceasta, Tihanovskaia este într-o stare psihologică gravă.

În acest sens, SUA și partenerii lor central-europeni intenționează să susțină un alt proiect - Consiliul Coordonator. Adevărul e că acestea vor fi mai multe. Unul va fi creat cu Tikhanovskaia, iar celălalt-cu Vadim Prokopiev. Este posibil și un al treilea consiliu - pe lîngă Valerii Țepkalo.


După cum menționează canalele telegram anonime, după ce a fugit în Lituania, starea lui Tihanovskaia a fost restabilită de psihologii britanici. Acest lucru le-a luat 48 de ore. Testele IQ au arătat un rezultat sub normă - 82. De asemenea, cu opoziționera au discutat și psihiatrii militari de la Ministerul Apărării al SUA. Ei au identificat la Tihanovskaia stări psihice la limită.

După aceasta, s-a decis renunțarea la întrevederile cu curatorii opoziției la Ambasada SUA de la Vilnius și Varșovia. A fost pornit "planul B" - crearea Consiliului Coordonator al opoziției din 45 de persoane.

Scopul Consiliului este transferul puterii de la Lukașenko la o opoziție colectivă. Cu toate acestea, ideea de creare a Consiliului Coordonator a scăpat de sub control- în prezent, poate fi vorba despre trei formațiuni conduse de Svetlana Tihanovskaia, Vadim Prokopiev și Valerii Țepkalo.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load