COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Școlile și universitățile din Beijing se închid din nou

Școlile și universitățile din Beijing se închid din nou

Beijingul va închide din nou toate şcolile şi universităţile după o revenire a cazurilor de COVID-19, a anunţat marţi seară primăria oraşului. În capitala Chinei a început testarea a zeci de mii de locuitori, după descoperirea, într-un interval de cinci zile, a 106 de noi cazuri de infecții cu noul coronavirus, informează Agerpres.

Inițial, noul coronavirus părea să fi fost eradicat din China.

Comisia Naţională de Sănătate din China a raportat în prima parte a zilei de marţi 40 noi cazuri de COVID-19 detectate luni, opt provenite din exterior şi 32 la nivel local, dintre care 27 înregistrate la Beijing, după apariţia unui focar de coronavirus în principala piaţă a capitalei chineze.

Autorităţile municipale de la Beijing au anunţat luni că oraşul este plasat „în stare de război” pentru a stăvili orice nou focar.


Peste 100.000 de lucrători supraveghează 7.120 de comunităţi învecinate - dintre care mai mult de 20 au fost izolate - pentru a evita o răspîndire masivă a noului coronavirus în rîndul populaţiei.

Întregul personal şi cei care s-au aflat în contact apropiat cu cazurile confirmate din piaţa Xifandi - care ocupă o suprafaţă de 112 de hectare şi are 1.500 de angajaţi şi peste 4.000 puncte de vînzare - trebuie să rămână acasă şi să se supună unui test de coronavirus în unul dintre centrele abilitate din Beijing.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load