COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Scandal în showbizul rusesc. O actriță cunoscută se judecă cu Andrei Malahov

Scandal în showbizul rusesc. O actriță cunoscută se judecă cu Andrei Malahov

Zilele trecute în showbizul rusesc s-a declanșat un scandal imens. Se întâmplă după ce în emisiunea lui Andrei Malahov, despre damele de companie, au apărut imagini cu actrița Natalia Rudova.

Natalia Rudova este furioasă foc că prezentatorul, în cadrul emisiunii „Andrei Malahov. Pryamoi efir” i-a lezat demnitatea, publicând imagini cu ea, în contextul în care subiectul emisiunii era soarta escortelor de lux, fără a prezenta vreo dovadă că actrița ar fi „damă de companie”.

Aceasta a publicat pe rețelele sociale un mesaj adresat lui Andrei Malahov:„Prin înșelăciune ați luat un interviu de la managerul meu, ați montat cum v-ați dorit, pentru că altfel nu mă puteați implica în materialul vostru. Ați înscris numele meu și al prietenei mele în emisiunea voastră despre femeile ușoare, iar acum toate publicațiile scriu despre acest lucru. Dar vouă nu vă pasă, mie însă, da! Familiei mele îi pasă! Din păcate, în țara noastră, din punct de vedere legal, nu pot face prea multe. Ați procedat cu precauție atunci când nu ați spus nimic concret în adresa mea, dar ați montat multe videouri cu mine și prietenele mele în costume de baie, făcute în timpul vacanței. Dar ceea ce pot să fac eu, ca femeie care a obținut totul singură, fără ajutorul nimănui, demnitatea căreia ați lezat-o, este să vă dau public o palmă peste față, ție Andrei Malahov și emisiunii Pryamoi efir. Oare nu tu Andrei ai fost acela care m-a sunat după serialul „Tatianin deni” și mi-ai propus să-mi faci cunoștință cu un oligarh, primind un răspuns negativ din partea mea? Și nu doar mie. Sunt convinsă că multe fete talentate, frumoase și de succes, vor confirma acest lucru. Niciodată nu voi da mâna cu tine și nu mă voi saluta. Să vă fie rușine pentru ceea ce faceți! Discutați oamenii care nu au onoare? Voi sunteți cei care ați uitat ce este ONOAREA, ce înseamnă DEMNITATEA!”

Actrița Nastasya Samburskaya a susținut-o în comentarii, dezvăluind că și ea a avut un episod similar cu Andrei Malahov. Internauții se întreabă, cum se poate ca un prezentator cum este Andrei Malahov să vină cu astfel de propuneri.

Ulterior actrița a anunțat a apelat la unul dintre cei mai cunoscuți avocați din Rusia, care îi va reprezenta interesele, dar a mai reușit să lanseze o petiție online care are drept scop închiderea emisiunii lui Andrei Malahov.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load