Savcenko: Am arătat cum trebuie de luptat pentru libertate

Savcenko: Am arătat cum trebuie de luptat pentru libertate

Parlamentarul a dorit, de asemenea, libertate tuturor celor condamnați pe nedrept și a anunțat despre planurile de a lupta pentru Ucraina.


Nardep Nadejda Savcenko, eliberată din custodie la Curtea inter-districtuală din Brovarsk (regiunea Kiev), a declarat că a arătat tuturor cum trebuie de luptat pentru libertate.


”Eu ies din această sală ca o persoană liberă. Am arătat cum trebuie de luptat pentru libertate. Le doresc tuturor celor condamnați pe nedrept libertate. Eu nu încalc regulile, nu voi fugi  peste hotare. Nu voi fugi din Ucraina pentru că sînt un erou al Ucrainei", a spus ea.


Ea a adăugat, de asemenea, că și-a recîștigat voința și va lupta pentru Ucraina.


Reamintim că, în martie 2018, ofițerii Serviciului de Securitate din Ucraina l-au reținut pe liderul Centrului de eliberare al deținuților "Corpul ofițerilor", Vladimir Ruban, în timp ce încerca să scoată din Donbass un lot mare de armament. Apoi, a fost arestată Savcenko. Nardep a fost acuzată de pregătirea unui atac terorist în sala Radei Supreme a țării, în scopul distrugerii fizice a președintelui Poroșenko și a membrilor-cheie ai Cabinetului de miniști și efectuarea ulterioară a unei lovituri de stat.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load