Săptămîna modei de la Paris, inspirată din stilul anilor ’70

Săptămîna modei de la Paris, inspirată din stilul anilor ’70

Săptămîna modei de la Paris a adus pe podium colecţii pline de culoare şi eleganţă. În centrul atenţiei au fost ţinutele destinate doamnelor şi domnişoarelor pentru următorul sezon rece.


Prezentarea a debutat cu paltoane supradimensionate realizate din blană artificială. Au urmat jachete cu gulere uriaşe şi pulovere pufoase, numai bune pentru o iarnă friguroasă.


Colecţia a fost inspirată din stilul anilor ’70, iar Jean Paul Gaultier şi-a pus amprenta aducînd pe scenă haine cu animal print sau colorate şi accesorizate cît mai excentric.


Printre creaţiile nonconformiste, în care designerul le vede pe doamne şi domnişoare îmbrăcate în toamna şi iarnă următoare, se află şi rochia conică.


Cînd i-a venit rîndul, Elie Saab a schimbat registrul. Pe podium au defilat manechine în ținute diafane, inspirate din arta chineză.


Designerul libanez a reinventat broderiile tradiţionale cu paiete strălucitoare reprezentînd spiritele puternice din legendele asiatice. Rochiile lungi, croite din shifon şi catifea, au adus o notă de romantism prezentării. La mijlocul spectacolului, privirile publicului s-au îndreptat asupra rochiilor-pantalon. Portul tradiţional chinezesc a fost reimaginat de Elie Saab în stilul tuxedo.Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load