COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Sala care urma să găzduiască Eurovision 2020 va adăposti bolnavii cu COVID-19

Sala care urma să găzduiască Eurovision 2020 va adăposti bolnavii cu COVID-19

Sala în care urma să aibă loc concursul Eurovision 2020, de la Rotterdam, va găzdui pacienți infectați cu noul COVID-19, scrie France 24. Hotărîrea aparține autorităților olandeze, iar măsura are scopul de a ajuta spitalele olandeze în timpul pandemiei de coronavirus.

Astfel, potrivit sursei citate, în locul miilor de fani care urmau să vină în mai pentru a urmări Eurovision 2020, în sala de concerte s-au pus 88 de paturi de spital. Autoritățile dau asigurări că, la nevoie, numărul paturilor poate fi suplimentat.

Bolnavii care suferă de COVID-19 și au nevoie de îngrijiri, dar nu trebuie să fie internați în spitale, vor avea o sală dedicată în întregime. De asemenea, vor fi primite și persoane care au diferite boli și pot fi tratate aici, pentru a nu aglomera unitățile medicale și medicii în timpul pandemiei de coronavirus.


Autoritățile sînt de părere că în așa mod cadrele medicale vor putea aloca mai mult timp și atenție pacienților care au complicații cauzate de COVID-19 și nu pot fi îngrijiți decît în spitale.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load