TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile
- Criza guvernamentală stiri:
- OMG și vaccinurile actualizat
- Coronavirus stiri:
- Calea Ferata din Moldova stiri:
- Preşedintele stiri:
- Noi condiții de plecare peste hotare stiri:
- Știrile Chișinăului stiri:
- Prețurile la carburanți stiri:
- Eurovision stiri:
- Limba rusă în Moldova stiri:
- Scandal diplomatic stiri:
- Explozia din capitală stiri:
- Problema deşeurilor stiri:
- Percheziții și rețineri stiri:
- Furtul miliardului stiri:
- Incendii stiri:
- Rețele de socializare stiri:
- Alegeri în Moldova stiri:
- Acțiuni de protest stiri:
- Conflictul din Nagorno-Karabah stiri:
- Soarta lui Plahotniuc stiri:
- ONG Moldova stiri:
- Sărbătorile de iarnă stiri:
- Diaspora stiri:
- Transnistria stiri:
- Pregătirea pentru revoluția colorată stiri:
- Evenimente în Kîrgîzstan stiri:
- Cazul Platon stiri:
- Aeroportul Chișinău. Coliziuni stiri:
- Frumusețile Moldovei stiri:
- Cazul Șor stiri:
- Sănătatea copiilor stiri:
- Internetul și copiii stiri:
- Cazul Filat stiri:
- Cazul Carinei Țurcan stiri:
- Cutremure stiri:
- Brand autohton stiri:
- Cazul Braguța stiri:
- Tăierea arborilor stiri:
- Unionism VS Statalitate stiri:
- Cazul Duty Free stiri:
- Închiderea școlilor stiri:
- Obiectiv european stiri:
- Sandu vs Șor stiri:
- Știri vesele stiri:
- Cazul Roșca stiri:
- Dosarul gărilor auto stiri:
- Air Moldova în faţa unei noi schimbări stiri:
- Știri Bălți stiri:
- Știri Taraclia stiri:
- Știri Rîșcani stiri:
- Știri Comrat stiri:
- Aminitiri din Copilărie stiri:
3 mar. 10:01 Cheltuieli ”secretizate”. Serviciul pază de stat va fi reformat din nou 2 mar. 19:06 Dosarul privind concesiunea aeroportului: trebuie să se pronunțe procuratura 1 mar. 18:44 Constantin Bogomolov. Răpirea Europei 2 27 feb. 10:00 "Copiii cresc niște egoiști infantili". Un psiholog, despre de ce ierarhia în familie este importantă 26 feb. 18:02 Vor reveni oare steagul și stema moldovenească veritabilă? 25 feb. 18:18 De ce cetățenii Moldovei îs lipsiți de dreptul de a alege vaccinul contra coronavirusului? 24 feb. 18:00 Natalia Abacumova-Zabunova, despre cum Chișinăul a devenit oraș european 23 feb. 19:56 Jocuri cumplite 22 feb. 18:08 Cu clipul în gură. Își vor păstra oare oamenii abilitatea de a scrie, citi, vorbi? 20 feb. 10:01 Obiecte uitate, resturi de mașini și manechine: cu ce au aglomerat oamenii spațiul cosmic 19 feb. 18:00 Cine se împotrivește păstrării limbii ruse în Moldova? 18 feb. 17:55 "Da, am fraudat alegerile, dar am făcut-o spre binele vostru " 17 feb. 18:00 Un viitor «luminos»: Cine va apăra drepturile majorității heterosexuale? 16 feb. 18:00 “Regina-i prinsă în colț”. Va merge oare Sandu la acutizare? 15 feb. 18:49 Consiliul pentru nediscriminare contra lui Iurie Roșca: în Moldova este promovată cu insistență «o nouă normalitate» 13 feb. 20:29 ”Nu ești obligat să te vaccinezi!” 12 feb. 18:01 Sistemul solar «Mark Verlan» 11 feb. 17:59 Ilia Suharschii: ”Mentorii mei moscoviți, profesioniști de top” 10 feb. 18:02 Consecințele Revoluției islamice pentru politica externă a Iranului 9 feb. 20:06 Ne vor împresura cu o rețea de farmacii mobile?
Rusia va aplica politici de îngrădire pentru a evita ingerinţele din partea SUA

Rusia va aplica faţă de SUA politici de îngrădire pentru a evita ingerinţe ale Washingtonului în afacerile sale interne, a declarat joi viceministrul rus de externe Serghei Riabkov, citat de agenţia EFE.
''SUA trebuie să devină obiect de politici de îngrădire pentru ţara noastră, pentru a împiedica ingerinţa sa agresivă, orice ingerinţă în afacerile noastre interne'', a spus oficialul rus în timpul unei conferinţe de presă desfăşurată la agenţia rusă de presă RIA Novosti.
Rusia a respins criticile internaţionale despre încarcerarea opozantului Aleksei Navalnîi, şi în special solicitările Casei Albe ca acesta să fie pus în libertate, calificîndu-le drept ingerinţă.
Potrivit Moscovei, cazul Navalnîi este o chestiune internă a Rusiei, iar procesul la care acesta a fost supus a fost unul juridic, nu politic. Pe de altă parte, acest opozant rus este considerat de elitele politice de la Moscova drept un agent occidental.
Riabkov a avertizat că Rusia ''va trage concluzii'' din această situaţie, dar a exclus ruperea dialogului în materie de securitate strategică între Washington şi Moscova, faţă de care cea din urmă nu va manifesta ''niciun ermetism''. În acest sens, el a salutat decizia SUA de a dialoga asupra temelor privind securitatea strategică fără a le condiţiona de prezenţa Chinei la masa negocierilor, poziţie susţinută de asemenea de preşedintele rus Vladimir Putin în timpul unei reuniuni a Consiliului de Securitate al Rusiei.
''Ne bucurăm să constatăm că noua administraţie (americană) şi-a îndeplinit promisiunile electorale'' prin prelungirea recentă pentru cinci ani a ultimului tratat de dezarmare nucleară rămas în vigoare între Rusia şi SUA, Noul START, a mai spus viceministrul rus.
Moscova pledează pentru extinderea formatului acestor tratative privind stabilitatea strategică prin participarea şi a altor puteri nucleare, inclusiv Franţa şi Marea Britanie. Totuşi, referindu-se la refuzul Chinei de a discuta despre armele sale strategice, Riabkov a notat că ''toate ţările sînt suverane în decizia lor de a participa sau nu la orice fel de discuţii''.
De asemenea, el a negat că Rusia ar fi dispusă ca la aceste tratative să fac unele concesii unilaterale. ''Concesie pentru concesie, compromis pentru compromis. Şi, ca rezultat, un echilibru de interese. Vom examina minuţios cum potenţialele soluţii pot afecta securitatea noastră naţională'', a insistat responsabilul rus.
În privinţa acordului nuclear iranian, el a cerut Washingtonului să revină în această înţelegere fără a cere Teheranului nimic în schimb. El a apreciat că Iranul poate reveni ''rapid'' la aplicarea celor stabilite în acord dacă Washingtonul ''se mişcă în direcţia necesară'', adică revine în acordul din care s-a retras unilateral, şi le-a cerut statelor semnatare ''să le garanteze iranienilor ceea ce au nevoie cel mai mult, facilităţile economice care decurg din respectarea acordului''.
Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter
- Cuvinte cheieRusiaSUA
- FeedbackContactează redacția | Adresează întrebarea
- Aplicaţii
Cum ai grijă de pielea din jurul ochilor? Descoperă setul anti-age de la Cosmeplant La cine să apelezi când ai nevoie urgent de bani? Victoriabank lansează campania “Nimeni nu oprește Primăvara” Lider înnăscut! Serviciul de telefonie mobilă Unite de la Moldtelecom – 14 ani de dezvoltare continuă Postul de radio HIT FM a hotărît să întîmpine primăvara înaintea tuturor!
- 10:26 Cer anularea bacalaureatului. Elevii din Moldova au semnat o petiție
- 10:17 Pompierii au salvat un bărbat căzut într-o gură de canalizare, la Buiucani
- 10:14 Grup infracțional specializat în producerea de acte românești, destructurat
- 10:06 Un șofer, prins cum „zboară” cu 183 km/h
- 10:05 Începe demontarea construcțiilor auxiliare din curțile de blocuri din sectorul Buiucani
- 10:05 Presa: Ce îi leagă pe Maia Sandu și Veaceslav Negruță
Sondaj Toate

Comentariile (1)
Adăugaţi Comentul
как разрушили СССР и без всякой войны. И все потому что считайте себя "вяликими" и не можете расстаться с имперскими замашками, крадете чужие земли, устраиваете войны в 21 веке как дикари, ей Богу