Rusia spune că SUA ar vrea să se implice în alegerile prezidențiale

Rusia spune că SUA ar vrea să se implice în alegerile prezidențiale

Rusia ”are dovezi” că SUA vrea să se implice în alegerile prezidențiale de pe 18 martie.


Serghei Riabkov, ministru adjunct de Externe al Rusiei, a declarat luni că Moscova este în posesia unor dovezi că SUA încearcă să influențeze alegerile prezidențiale din Rusia, scrie agenția Reuters, citată deAgerpres.


Riabkov susține că SUA încearcă să semene haos în Rusia și arată că sancțiunile impuse de Washington urmăresc destabilizarea țării conduse de Vladimir Putin.


Alegerile prezidențiale din Rusia vor fi ținute pe 18 martie, iar sondajele arată că vor fi cîștigate detașat de actualul președinte Vladimir Putin.


Serviciile americane de informații au acuzat Moscova că a intervenit în alegerile prezidențiale din 2016, din SUA, acuzații respinse de Rusia.


13 cetățeni ruși și 3 organizații din Rusia au fost incupate pentru amestec în alegeri în procesul electoral american, a anunţat biroul procurorului special Robert Mueller, care anchetează presupusa ingerinţă rusă.


Putin a cerut, în timpul unui interviu, ca Statele Unite să aducă dovezi concrete privind implicarea unor cetățeni ruși în campania pentru alegerile prezidențiale din 2016, cîștigate de Donald Trump.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load