TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Rusia şi-a închis hotarele pentru chinezi

Rusia şi-a închis hotarele pentru chinezi

Operatorii de turism au suspendat intrarea în ţară a unor grupuri turistice din China, din cauza agravării situației cu coronavirus. Decizia a fost anunţată de Uniunea Industriei de turism din Rusia

"Ieri, ne-au fost trimise niște grupuri, au fost verificate listele fără viză. Acum toate listele au fost anulate, toate călătoriile de grup ale chinezilor în Rusia au fost oprite", a menţionat organizația. Astfel, luni, 27 ianuarie, a fost ultima zi de primire a turiștilor chinezi.

În același timp, cetățenii chinezi care au ajuns anterior în țară îşi vor continua programul stabilit şi nu vor trebuie să plece din Rusia înainte de termen.


De asemenea, autoritățile chineze au impus restricții la trimiterea grupurilor de călătorie în străinătate. Cu toate acestea, deciziile nu sînt luate la nivel central, ci la discreția autorităților regionale.

La 27 ianuarie, compania rusă Ural Airlines a suspendat zborurile spre Insula Hainan, considerată stațiunea preferată a rușilor din China.

Reprezentanții transportatorului au promis să returneze banii pentru zborurile în China, cumpărate înainte de 24 ianuarie pentru zborurile pînă pe 7 februarie.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load