COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Rusia nu vede niciun motiv pentru investigarea incidentului cu Navalnîi

Rusia nu vede niciun motiv pentru investigarea incidentului cu Navalnîi

Reprezentantul permanent al Rusiei pe lîngă ONU, Vasile Nebenzia, la ședința Consiliului de securitate al ONU, a vorbit despre cei vinovați de incidentul cu Alexei Navalnîi. Despre acest lucru a anunțat "Interfax".

Potrivit lui, tot ceea ce s-a întâmplat ne sugerează idea unui "joc murdar al cuiva". Nebenzia a menționat că, cel mai probabil, în acest incident este implicat cineva căruia îi convine acest lucru.

Diplomatul rus a relatat, de asemenea, că Rusia nu are nici un motiv să inițieze o anchetă în privința celor întîmplate cu Navalnîi, deoarece medicii ruși nu au găsit urme de arme chimice în sîngele lui. El a adăugat că Germania nu a prezentat dovezi care să ateste comiterea unei infracțiuni, transmite lenta.ru.


La reuniunea Consiliului de securitate al ONU privind armele chimice siriene Nebenzia a declarat, de asemenea, că Rusia mai mult decît oricine este interesată să clarifice situația cu Alexei Navalnîi.

La 2 septembrie, Guvernul Germaniei a declarat că toxicologii militari au depistat în organismul lui Navalnîi urme de o substanță din grupul "Noviciok" și au îndemnat guvernul rus să reacționeze la aceste informații.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load